Your Smart Home Partner

Smart Home op maat

Volledig Assortiment

LUMI beschikt over diepgaande kennis van verschillende Smart Home merken en technologieën. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier, wat betekent dat we de beste oplossing kunnen samenstellen die perfect past bij uw unieke behoeften en budget.

Elke woning is anders en elk huishouden heeft specifieke wensen. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen aan die naadloos integreren met uw levensstijl. Of het nu gaat om beveiliging, verlichting, energiebeheer, of entertainment, onze Smart Home specialisten staan klaar om uw verder te helpen.

smart home systeem
Onafhankelijk advies

LUMI is niet gebonden aan bepaalde merken, daarom kunnen wij u altijd eerlijk en objectief advies geven. Wij beoordelen verschillende producten en kiezen de beste opties voor uw situatie, zonder commerciële druk van fabrikanten.

Naadloze integratie

Naast onafhankelijk advies zorgen wij altijd voor een naadloze integratie van de gekozen smart home systemen. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat al uw apparaten probleemloos samenwerken, wat resulteert in een gebruiksvriendelijke en efficiënte smart home ervaring.

Van plan tot realisatie, uw vertrouwde Smart Home partner.

Het avontuur begint met een kennismaking bij u thuis. Hierin bespreken we uw Smart Home wensen, demonstreren wij mogelijke oplossingen, en zorgen we ervoor dat wij alle informatie hebben voor een adviesplan.

Gebaseerd op uw woonwensen, budget, en gekozen Smart Home categorieën (verlichting, beveiliging, verwarming), stellen wij een adviesplan op voor uw woning. Wij vinden het belangrijk dat alle producten naadloos met elkaar integreren en dat onze oplossingen echt toekomstbestendig zijn.

Onze ervaren installateurs, ook wel onze slimme elektriciens genoemd, zorgen altijd voor een vlekkeloze installatie. Wij gaan pas weg wanneer alles werkt en u tevreden bent met het resultaat!

Een Smart Home is pas klaar wanneer de nieuwe apparaten ook echt verbonden zijn en uw leefplezier optimaal bedienen. Dit doen we door slimme triggers te koppelen aan acties en daarmee handige routines te ontwikkelen voor uw Smart Home. Dit is niet altijd even makkelijk, daarom vertelt u ons wat u wilt en zorgen wij ervoor dat het werkt.

Met LUMI-care geniet u van talloze extra voordelen zoals onze gratis helpdesk, verbinden van bestaande apparaten en systemen, verhuisservice, gratis updates, speciale aanbiedingen en nog veel meer. 

Lees meer in ons BLOG