Your Smart Home Partner

LUMI Smart Home diensten

Waarom kiezen voor LUMI?
  • Geschikt voor bestaande en nieuwe woningen, zonder te verbouwen.
  • Persoonlijke aanpak van plan tot realisatie en nazorg.
  • Onafhankelijk advies van ervaren Domotica specialisten.
  • Transparante pakketten voor ieder budget.
  • Altijd en overal verbonden voor een optimale ervaring.
  • Opgeleverd inclusief automatiseringen op maat.

Van plan tot realisatie, uw vertrouwde Smart Home partner.

Het avontuur begint met een kennismaking bij u thuis. Hierin bespreken we uw Smart Home wensen, demonstreren wij mogelijke oplossingen, en zorgen we ervoor dat wij alle informatie hebben voor een adviesplan.

Gebaseerd op uw woonwensen, budget, en gekozen Smart Home categorieën (verlichting, beveiliging, verwarming), stellen wij een adviesplan op voor uw woning. Wij vinden het belangrijk dat alle producten naadloos met elkaar integreren en dat onze oplossingen echt toekomstbestendig zijn.

Onze ervaren installateurs, ook wel onze slimme elektriciens genoemd, zorgen altijd voor een vlekkeloze installatie. Wij gaan pas weg wanneer alles werkt en u tevreden bent met het resultaat!

Een Smart Home is pas klaar wanneer de nieuwe apparaten ook echt verbonden zijn en uw leefplezier optimaal bedienen. Dit doen we door slimme triggers te koppelen aan acties en daarmee handige routines te ontwikkelen voor uw Smart Home. Dit is niet altijd even makkelijk, daarom vertelt u ons wat u wilt en zorgen wij ervoor dat het werkt.

Met LUMI-care geniet u van talloze extra voordelen zoals onze gratis helpdesk, verbinden van bestaande apparaten en systemen, verhuisservice, gratis updates, speciale aanbiedingen en nog veel meer. 

Lees meer in ons BLOG