Your Smart Home Partner

Slimme Verlichting

Slimme verlichting vs lampen

Het doel, bij zowel slimme verlichting als slimme lampen, is om uw lichten te verbinden met de verschillende besturingssystemen (triggers). Het verschil zit hem voornamelijk in wat er slim wordt gemaakt, de lichtbron (denk aan Hue, Govee, Sonoff, etc) of de lichtgroep die verbonden is aan een specifieke schakelaar. 

Door ons voornamelijk te richten op de bestaande lichtschakelaars van een woning, met zowel slimme opbouw als inbouw-schakelaars, transformeren we uw bestaande lampen in slimme verlichting. Zonder te verbouwen en teveel te investeren in dure slimme lampen. Deze nieuwe slimme schakelaars zijn de basis van uw Smart Home en kunnen eindeloze routines en acties in gang brengen.

smart home
Veiligheid & Comfort

Slimme verlichting is in onze beleving niet alleen verbonden, het is optimaal ingesteld op uw woonsituatie. Verbeter de licht kwaliteit en veiligheid op belangrijke plekken in uw woning en bepaal de juiste sfeer, voor ieder moment, in de multifunctionele kamers van uw woning. Hiermee beperken we noodzaak voor dure slimme lichtbronnen in iedere kamer zonder de krachtige ambiance mogelijkheden van Smart Lights te gebruiken in uw voordeel.

Flexibel maatwerk

Wij werken met flexibele start pakketten zodat wij de kwaliteit en volledigheid van onze service kunnen garanderen. Onze licht en Smart Home experts komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Van plan tot realisatie, uw vertrouwde licht en Smart Home specialist

Waarom kiezen voor LUMI?

Investeren in uw huis, zonder te verbouwen, en met optimaal woonplezier. Met LUMI creëert u de perfecte balans tussen comfort, veiligheid en duurzaam besparen. Met onze slimme inbouw- en opbouw schakelaars transformeren wij iedere lamp in een slimme lichtbron. Zonder te verbouwen of te investeren in dure lampen. Kies voor onze tijdloze 4-knop schakelaars en geniet van optimaal comfort op het gebied van home control. Combineer uw slimme verlichting met onze draadloze beveiliging en verwarming voor optimaal woonplezier.

LUMI verbindt uw verlichting, beveiliging en energienetwerk en zorgt voor een optimale interactie met uw huishouden. Door apparaten en schakelaars te verbinden kunt u eindeloze automatiseringen bedenken die uw veiligheid en woonplezier bevorderen. Zo bestuurt u gemakkelijk iedere lichtbron apart of als groep, met de APP, spraak, beweging, wandschakelaars en/of handige afstandsbedieningen.

Gaat u slapen? Met 1 simpele knop het alarm activeren, de verwarming omlaag, de lichten uit en nog veel meer. Slaap lekker! 

Op vakantie? Niemand thuis? Het zal de buren niet eens opvallen. Met automatische vakantie routines en effectieve slimme preventie maatregelen is uw huis altijd goed beschermd tegen indringers. 

LUMI maakt uw schakelaars slim waardoor u kunt kiezen uit iedere gewenste armatuur en lichtbron zonder in te leveren op de voordelen van slim licht. Samen met onze interieurontwerpers en licht-experts stelt u het perfecte lichtplan samen voor uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Wij zijn pas klaar wanneer alles perfect werkt en u tevreden bent met uw Smart Home installatie. Een slim huis is voor iedereen anders. Gebaseerd op uw wensen en onze ervaring stellen we de systemen en apparaten in zodat u optimaal geniet van uw Smart Home investering.

Iets aanpassen of apparaat toevoegen? Met onze LUMI-care service heeft u altijd toegang tot onze service desk. U laat weten wat u wilt en wij stellen het in, geen verrassingen en zonder verborgen kosten.

 

De wereld van Domotica is continue in ontwikkeling. LUMI is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maakt het zijn missie om wonen zo veilig, comfortabel en energiezuinig mogelijk te maken. Uw vertrouwde licht- en domotica specialist.

Meer leren over de voordelen van Slimme Verlichting?

Smart Home BLOG