Your Smart Home Partner

Slimme Beveiliging

Veilig wonen & beveiligen

Een Smart Home is niet alleen slim genoeg om de meeste indringers af te schrikken, het zorgt ervoor dat u en uw gezin veilig en comfortabel kunnen wonen. Denk aan automatische trapverlichting in het donker, een keuken die begrijpt wanneer er focus nodig is of simpelweg alle alarmen, deursensoren en andere preventie maatregelen aanzetten wanneer de laatste persoon het huis verlaat.

Met ons uitgebreide assortiment slimme camera’s, deurbellen, sloten, sensoren etc, bent u altijd verbonden en goed beschermd tegen indringers. Van automatische vakantie routines tot intensieve spotlights die alleen schijnen bij onraad, met LUMI woont u veilig!

slimme camera

Draadloos & Automatisch

De Smart Home van LUMI is gemakkelijk draadloos te installeren en werkt wanneer nodig op aparte zonnepanelen. Hierdoor hebben we meer vrijheid om een efficiënt beveiligingssysteem te leveren voor de beste prijs. Onze ervaren Smart Home specialisten weten precies waar de camera’s het beste hangen, en wanneer uw systeem wel of niet op scherp moet staan. Met behulp van slimme automatiseringen zoals geofencing kunnen wij het alarm automatisch activeren wanneer de laatste persoon de woning heeft verlaten.

Beveiliging

1.999
1.750
  • Beveiligingsplan op maat
  • Slimme Camera´s
  • Slimme Video Deurbel
  • Deur- & Raamsensoren
  • Sirene & Alarm
  • 1 jaar LUMI-care
  •  

Lees meer in ons BLOG

Zien is geloven

Bij LUMI staan we altijd klaar om u te helpen. Neem eenvoudig contact met ons op via WhatsApp of mail voor directe en persoonlijke ondersteuning.

Klik op onderstaande knoppen om direct contact met ons op te nemen.

LUMI Smart Design
Olmenlaan 4b
1404 DG  Bussum

info@lumismartdesign.nl
+31 6 24849752

LUMI Smart-Home aanvragen

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact Informatie
Ik wil graag contact via:
Ik zou graag een afspraak inplannen voor: