Your Smart Home Partner

Over LUMI

LUMI is uw onafhankelijke Smart Home partner.

LUMI is opgericht met een simpel doel, de woningen van Nederland slim maken. 

De wereld van Domotica, ofwel Smart-Home, ontwikkelt zich in razend tempo en biedt eindeloze voordelen voor huiseigenaren op het gebied van wooncomfort, leefbaarheid, veiligheid en duurzame besparingen. Maar de echte adaptatie en optimalisatie van deze mogelijkheden staat nog in zijn kinderschoenen. LUMI is uw onafhankelijke Smart Home en lichtspecialist, die ervoor zorgt dat uw woning u echt begrijpt. Wij geloven dat een slimme woning niet alleen bestaat uit het kopen van slimme producten, de echte magie zit in de naadloze integratie en automatisering ervan, zodat ze perfect aansluiten bij uw leven.

Wilt u ook dat Daan langskomt voor een Smart Home demonstratie? Neem dan contact met ons op via de Contactpagina, WhatsApp en/of E-mail. 

Smart Home Specialist

Ervaring en Expertise

Ons team van ervaren interieur & smart home installateurs zijn gepassioneerd door Smart Home innovatie. Met jarenlange expertise in de smart home-industrie hebben we een diepgaand begrip van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij zijn uw betrouwbare gids bij het transformeren van uw huis naar een intelligente, geconnecteerde omgeving.

Betaalbaar maatwerk

Bij LUMI staat maatwerk centraal. Geen twee huizen of levensstijlen zijn hetzelfde, daarom luisteren we goed naar uw wensen en behoeften. Onze oplossingen zijn volledig afgestemd op uw situatie, gezin en hoe het huis wordt gebruikt. We willen niet alleen een slim huis maken, maar een slim huis dat écht voor u werkt.

Kwaliteit en Service

Wij staan voor kwaliteit en service. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw smart home-project, streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We werken met de beste merken en de meest betrouwbare technologieën om duurzame en toekomstbestendige oplossingen te bieden.

Vertrouw op LUMI om uw huis om te toveren tot een slimme, geautomatiseerde oase van comfort, efficiëntie en veiligheid. Wij doen het goed, zodat u zorgeloos kunt genieten van de vele voordelen van uw slimme woning.

Bekijk hier onze Smart Home prijzen en pakketten.

Zien is geloven

Bij LUMI staan we altijd klaar om u te helpen. Neem eenvoudig contact met ons op via WhatsApp of mail voor directe en persoonlijke ondersteuning.

Klik op onderstaande knoppen om direct contact met ons op te nemen.

LUMI Smart Design
Olmenlaan 4b
1404 DG  Bussum

info@lumismartdesign.nl
+31 6 24849752

Lees meer in ons blog