Your Smart Home Partner

Hoe het werkt

De slimme woning van LUMI

Van plan tot realisatie, uw vertrouwde licht & domotica partner.
Stap 1: Introductie
Ons avontuur begint met een persoonlijke ontmoeting en Smart Home demonstratie. Wij komen bij u thuis om uitgebreid te luisteren naar uw wensen met betrekking tot de ideale slimme woning. Ontdek de mogelijkheden van Domotica met onze interactieve en visuele demonstratie.
Stap 2: Start-Pakket
Wilt u de verlichting slimmer maken, de beveiliging verbeteren of juist meer grip op uw energiekosten? Met onze verschillende Start-Pakketten (Verlichting / Beveiliging / Smart-Home) bepaalt u zelf welke richting we opgaan met uw slimme woning.
Stap 3: Adviesplan
Met ons dynamische aanbod bent u de regisseur. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren presenteren wij een gedetailleerd Smart-Home adviesplan met transparante prijzen. Zo koopt u alleen wat u nodig heeft en behoudt u de volledige controle over uw Smart-Home project.
Stap 4: Installatie
Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze installatie van alle LUMI producten en systemen in uw woning. We gaan pas weg wanneer alles perfect werkt en u kunt genieten van de vele voordelen van uw slimme woning.
Stap 5: Automatisering
Nu begint het spannende deel - de automatisering van uw slimme woning. Met één druk op de knop de perfecte sfeer creëren, de badkamer verwarming aanzetten of de voordeur openmaken? In deze fase komt uw slimme woning echt tot zijn recht.
Stap 6: LUMI-care
Onze toewijding stopt niet na de oplevering. Het wordt pas echt een zorgeloze ervaring met onze, eerste jaar gratis, LUMI-care service. 24/7 Helpdesk, checks & updates, reparatie & onderhoud, producten toevoegen, en nog veel meer.
Vorige slide
Volgende slide

Kies voor de zorgeloze, persoonlijke, en toekomstbestendige service van LUMI Smart Design en laat uw woning transformeren naar een slim huis die helemaal bij u past!

Onze service

Verlichting

Licht maakt uw huis veilig, comfortabel en mooier. Met slim licht kunt u altijd en overal uw verlichting controleren en aanpassen. Combineer uw slimme lichten en creëer een unieke ambiance voor iedere gelegenheid. Slimme  schakelaars zijn de basis van een intuitief en efficiënte Smart-Home installatie zonder de noodzaak om te verbouwen!

smart home instalatie, slimme verlichting, domotica, arlo

Beveiliging

Een slim en goed verlicht huis biedt de nodige veiligheid, maar wij stoppen hier niet. Met ons uitgebreide assortiment slimme camera’s, deurbellen, sloten, sensoren etc, bent u altijd verbonden en goed beschermd tegen indringers. Van automatische vakantie routines tot intensieve spotlights die alleen schijnen bij onraad, met LUMI woont u veilig!

slimme verwarming

Energiemanagement

Verwarming vergeten omlaag te zetten? Thuiskomen in een koud huis? Dat is verleden tijd. Met de slimme thermostaten en radiatorknoppen van Tado bepaalt u precies de juiste temperatuur in iedere kamer, waar u ook bent. Inclusief maandelijks energieverbruik overzicht! Wist u dat een slimme verwarming tot wel 60% kan besparen op uw energierekening?

Wat is een Slimme Woning ofwel Smart Home?

Wat is een Slimme Woning?
De mogelijkheid om informatie te verzamelen en te verwerken is de basis van een slimme woning. Door 'kunstmatige zintuigen' toe te voegen aan uw huis en te verbinden met verschillende apparaten, installaties en lampen, kunt u eindeloze slimme combinaties maken die de veiligheid, duurzaamheid en schoonheid van uw woning verbeteren.
Acties
Een actie is een specifieke taak die u een bepaald apparaat wilt laten uitvoeren. Zo kunt u de lichten aan- en uitzetten, dimmen, kleur aanpassen, het alarm activeren of juist de verwarming verlagen. Door acties te combineren en te koppelen aan triggers creëert u de perfecte leefomgeving voor uzelf en uw familie.
Trigger
Een trigger verwijst naar elk type activeringsmethode. Het zijn de vernieuwde zintuigen van uw woning die ervoor zorgen dat u intuïtief en efficiënt met uw woning communiceert. Automatische triggers zijn bijvoorbeeld bewegingssensoren, tijd, weer, geolocatie, alarm, deurbel en andere slimme apparaten.
Routine
Een Smart Home routine verwijst naar een vooraf gedefinieerde reeks acties die geautomatiseerd en gepland zijn om op specifieke tijdstippen of in reactie op bepaalde triggers te gebeuren. Routines bieden gemak, efficiëntie en personalisatie door uw verlichting, huisinstallaties en slimme apparaten te automatiseren en aan te passen aan uw dagelijkse gewoonten, voorkeuren of specifieke behoeften.
Scènes
Een scène verwijst naar een groep lichten die een vooraf gedefinieerde helderheid en kleurinstelling hebben, waarmee een specifieke ambiance gecreëerd kan worden. Veel gebruikte scènes zijn ontspannen, concentratie, actief, visite, feestje, schoonmaken en nog veel meer.
Vorige slide
Volgende slide

Bekijk ons BLOG en wordt een Smart Home specialist!

Zien is geloven

Bij LUMI staan we altijd klaar om u te helpen. Neem eenvoudig contact met ons op via WhatsApp of mail voor directe en persoonlijke ondersteuning.

Klik op onderstaande knoppen om direct contact met ons op te nemen.

LUMI Smart Design
Thorbeckelaan 75
1412 BM  Naarden

info@lumismartdesign.nl
+31 6 24849752