Your Smart Home Partner

Voordelen van een Smart Home

domotica installateur

Wat zijn de voordelen van een Smart Home? 


Aangezien een slimme woning veel verschillende varianten kent en voor iedere woning anders uitpakt, hebben we een overzicht gemaakt van de meest algemene voordelen van een slimme woning. Voor een meer persoonlijk advies, raden wij u aan om
contact op te nemen met onze domotica specialisten. 

 

Efficiënt energiegebruik

Slimme woningen kunnen apparaten en systemen automatisch aanpassen op basis van het gebruik en de aanwezigheid van bewoners, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik en lagere energiekosten. Denk hierbij aan geen onnodige verlichting aan laten staan, de verwarming automatisch uitzetten wanneer u niet thuis bent, een melding ontvangen als het raam openstaat of simpelweg de wasmachine aanzetten in de daluren. 

 

Veiligheid

Domotica verbetert de veiligheid van uw woning op meerdere manieren. Om te beginnen met behulp van slimme verlichting, die aangaat wanneer iemand uw woning benadert, of aanwezigheid imiteert tijdens een familievakantie, de trap automatisch verlicht in het donker en nog veel meer. 

Maar domotica kan nog veel meer voor de veiligheid van uw woning betekenen. Zo installeren wij slimme camera’s die indringers herkennen en zelf alarm slaan wanneer dit nodig is. Met deur- en raamsensoren weet u zeker dat er niemand ongehoord binnenkomt en met de geïntegreerde sirene en flashlight zijn ongewenste gasten ook zo weer de deur uit. 

 

Gemak en Comfort

Een slimme woning biedt ook voornamelijk heel veel comfort. Met handige automatiseringen van alledaagse taken, zoals verlichting, thermostaatregeling en het alarmsysteem, zorgt domotica voor meer gemak en comfort in het dagelijks leven. Maar het kan ook nog beter. Door unieke scènes samen te stellen met uw slimme verlichting kunt u gemakkelijk met de APP, spraak, schakelaars, afstandsbediening of andere triggers de perfecte ambiance creëren voor iedere gelegenheid. 

 

Altijd verbonden met volledige controle

Naast de vele duurzame besparingen, veiligheidsmaatregelen en gemakkelijke bedieningssystemen is een slim huis ook voornamelijk bewust van zijn huidige status. Hierdoor kunt altijd en overal de gegevens inzien en aanpassen wanneer nodig. 

 

Wilt u weten wat de slimme woning van LUMI voor uw huis kan betekenen?

 

Maak dan hieronder een gratis afspraak met één van onze domotica specialisten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een Smart-Home demonstratie en uitleg over de mogelijkheden.

Dit vind je misschien ook leuk:

LUMI Smart-Home aanvragen

Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact Informatie
Ik wil graag contact via:
Ik zou graag een afspraak inplannen voor: